Nieuws

Persbericht 04 december 2018

Customer Identity 2018

Op 14 november 2018 vond de derde editie van het Congres Customer Identity plaats in een sfeervol Stadion Feijenoord.

+ Lees meer
Nieuwsitem 29 oktober 2018

De rol van marketing in Identity Management

Identity Management is veel meer dan alleen het verlenen van toegang en beveiligen van informatie; het is de basis van een goede marketingstrategie. Esther Hoeksema, marketingmanager bij IWelcome deelt haar visie op het gebied van het beschermen, beveiligen en managen van de klantidentiteit.

+ Lees meer
Nieuwsitem 19 oktober 2018

De zwakste schakel: de mens!

Organisaties hebben nog een grote slag te slaan op het gebied van awareness. Op het moment dat organisaties zich meer gaan focussen op de zwakste schakel “de mens” dan zullen cyber security incidenten aanzienlijk afnemen

+ Lees meer
Nieuwsitem 18 oktober 2018

Uw klanten zijn uw bestaansrecht

Uw klanten zijn uw bestaansrecht, de beveiliging van klantgegevens is cruciaal. Daarvoor bent u verantwoordelijk, maar ook klanten hebben hun verantwoordelijkheid daarin. Gezamenlijk kun je het stelen van klantgegevens tegengaan. Stichting CHORUS heeft als doel om de weerbaarheid tegen social engineering te versterken en gelooft dat social engineering, net als technisch hacken, niet voorbehouden is aan mensen die anderen willen overheersen of van anderen willen stelen. 

+ Lees meer
Nieuwsitem 12 oktober 2018

Hoe een CRM-pakket kan zorgen voor betere sales

Door de komst van het internet is het voor afnemers erg gemakkelijk makkelijk om aanbieders op verschillende aspecten te vergelijken. Hierdoor wordt klantloyaliteit tegenwoordig alleen nog maar bepaald door prijs en kwaliteit. Een klant kan vandaag nog alles bij jou kopen, maar morgen kan dat volledig anders zijn en neemt hij alles bij de concurrent af.

+ Lees meer
Nieuwsitem 10 oktober 2018

Vinicius Fraga over het integreren van Enterprise IAM en CIAM

Vinicius Fraga (Director Oracle Cloud Platform / Product Manager – EMEA) is werkzaam bij het Oracle Cloud Platform, met een specialisatie in beveiliging binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Vinicius verzorgt een keynote tijdens het Customer Identity congres.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen