Programmacommissie

Peter Paul van Dijk.jpg
Peter Paul van Dijk
Enterprise Architect
AkzoNobel

Peter Paul van Dijk werkt 14 jaar bij AkzoNobel waarvan 10 jaar als Enterprise Architect. Aandachtsgebieden zijn onder andere identity and access management, security, cloud solutions en infrastructuur in de meest ruime zin van het woord. Identiteiten zullen een steeds crucialere rol spelen voor services in de complexer wordende omgeving voor zowel Business to Employee, Business to Business en Business to Consumer omgevingen.

Kees Meesters.jpg
Kees Meesters
Senior adviseur bedrijfsvoering
Rijksoverheid

Kees’ expertise is privacybescherming van alle medewerkers van de organisatie. Kees heeft heel zijn loopbaan met mensen gewerkt. Als fysiotherapeut, als HBO-docent in het deeltijd onderwijs en sinds 2002 voor de Rijksoverheid, waarvan de afgelopen 10 jaar als senior adviseur bedrijfsvoering.

Werken met mensen is de draad in zijn loopbaan. Mensen hebben verschillende rollen in zowel de fysieke als in de digitale wereld. Elke rol geeft eigen kenmerken aan die mens in die context. Die kenmerken tezamen zijn een afbeelding, een set gegevens van en/over die natuurlijke persoon. Een andere omschrijving voor die afbeelding is een “identiteit”, waarmee Kees de relatie legt tussen iemand als natuurlijke persoon, mens, en een identiteit in, bijvoorbeeld, de grote digitale wolk: de cloud.

Meer sprekers worden geladen