Sprekers 2018

Ben Wijnstekers
Ben Wijnstekers
Clubicoon Feyenoord
Feyenoord

Ben Wijnstekers is een clubicoon van Feyenoord. Tussen 1976 en 1988 speelde hij maar liefst 419 wedstrijden in het roodwitte shirt, waarvan velen als aanvoerder van het elftal. Wijnstekers maakte onderdeel uit van het succesvolle Feyenoord van 1984, dat het seizoen destijds besloot met het winnen van de dubbel. Als gevolg van zijn indrukwekkende prestaties in De Kuip ontwikkelde de verdediger zich al snel tot international, wat hem het uiteindelijke aantal van 36 interlands in het Nederlands elftal opleverde.

Bijzonder is dat Wijnstekers ver na het besluiten van zijn actieve carrière nog altijd verbonden is aan Feyenoord. Niet alleen is de voormalig aanvoerder gastheer in het stadion op wedstrijddagen, bovendien mag hij zich hoofdtrainer noemen van Feyenoord Soccer Schools. Voor de deelnemende kinderen is het een bijzondere eer om training te krijgen van de succesvolle oud-speler van Feyenoord, die met zijn rijke voetbalervaring de uitgelezen persoon is om hen van alles bij te brengen op het gebied van inzicht en techniek. 

 

Daan van den Eshof_CI2017.jpg
Daan van den Eshof
Productmanager
Rabobank

Daan van den Eshof is binnen Rabobank verantwoordelijk voor Rabo eBusiness propositie waarmee het  partnership met Signicat succesvol ingezet kan worden bij klanten die hun online dienstverlening willen verbeteren.

Frank Benus.jpg
Frank Benus
API Access Management platform specialist
Okta

Frank Benus heeft meer dan 15 jaar technische IT, kennis en vervulde diverse rollen. Hij begon als webontwikkelaar, werd vervolgens beveiligingsadviseur, ethisch hacker, teamleider, beveiligingsadviseur, IT architect en tot slot ging hij in 2016 bij Okta aan de slag. Hier ondersteunt hij klanten met de Okta-technologie voor zowel interne medewerkers als externe use cases voor B2B en B2C. Frank is expert op het gebied van API-producten en API Access Management.

Lars Drewianka
Lars Drewianka
Account Executive
OneLogin

Lars Drewianka is a seasoned Senior Account Executive at OneLogin and has been instrumental in driving the expansion of the business in both the DACH and the Nordics regions. Lars is extremely knowledgeable in the Unified  Access Management space including Identity Access Management and Single Sign On.

400 Vinicius Fraga_CI2018.jpg
Vinicius Fraga
Director Oracle Cloud Platform / Product Manager – EMEA
Oracle

Vinicius has 16-years of experience, including 10 years expertise in Information security in the field of Identity and Access Management, CASB, SIEM, Internet of things and Blockchain. 
(CISSP - CEHv7 - CPT – CCFE)

Meer sprekers worden geladen